Vloer- en wandbetegeling

Met meer dan 40.000 m2  aan gerealiseerde vloer -en wandtegels in 2016 (of maar liefst 8 voetbalvelden) mag Alkon zich een van de meest gespecialiseerde spelers in de West-Vlaamse markt noemen. Wij betegelen zowel grote oppervlaktes als kleine (bad)kamers met oog voor detail en professionele zorg.

LEES VERDER

Parketvloeren

Een origineel parket leggen of een oude vloer nieuw leven schenken, Alkon doet het allemaal. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we de kneepjes van het vak goed in de vingers. We zijn fier op onze bijdrage aan historische renovaties en komen met evenveel gemak tegemoet aan commerciële noden en particuliere wensen voor vloerbedekking.

LEES VERDER

Wanden en Plafonds

Onze realisaties in de horeca en kantoorgebouwen geven blijk van ruime vakkennis in wand- en plafondconstructies. Wij hebben expertise in gipskarton, droogvloersystemen en systeemplafonds.

LEES VERDER

Schilderwerken

Onze ervaren vaklui stellen een veelzijdige aanbod aan duurzame verfsoorten voor om kleur te geven aan jouw bouwproject. We gaan steeds efficiënt te werk en hebben oog voor detail.

LEES VERDER

Deuren

Of je nu denkt aan hout, metaal of glas, ieder zal z’n smaak vinden in ons assortiment binnendeuren en -ramen. We blinken uit in binnenramen op maat en plaatsing van kamerhoge blokdeuren.

LEES VERDER

Binnen- en buitenschrijnwerk

De afwerking is geen detail. Onze reputatie als bouwaannemer houden we hoog met nauwkeurig binnen- en buitenschrijnwerk, zowel in hout als metaal.

LEES VERDER

Interieur

Uit onze jarenlange ervaring weten we dat op maat gemaakte meubels een extra cachet geven aan nieuwe of gerenoveerde ruimtes. Wij specialiseren ons in horeca– en kantoorgebouwen maar verzorgen met evenveel toewijding particuliere wensen voor meubilair.

LEES VERDER

Totaalinrichting

Vloeren, wanden, plafonds, interieur en meubilair. Met alle deze expertises in huis gaat Alkon er prat op ook totaalinrichting tot in de puntjes te kunnen uitwerken. Enkel de technieken laten we over aan andere professionals!

LEES VERDER