OVER ONS

Alkon is een gereputeerde bouwaannemer voor grote en kleine nieuwbouw- en renovatieprojecten in West-Vlaanderen. Als veelzijdig specialist bieden we onze klanten een breed scala aan professionele bouwoplossingen, gaande van bevloering en werken aan wanden en plafonds tot en met omvattende interieurafwerking.
Anders dan bij de meeste andere bouwbedrijven is ons huidig aanbod het gevolg van gestage groei en toenemende specialisatie. Alkon begon ruim 12 jaar geleden met vloerbekleding en parket en blinkt daarin nog steeds uit. Tegelijkertijd breidden wij ons dienstengamma gaandeweg uit naar binnenschrijnwerk en interieur. Vandaag komen al deze expertises samen in onze oplossingen voor totaalinrichting.

Maja Konopka

Zaakvoerder sinds 2016

Maja volgde een opleiding Building Technology aan de Technische School (ZSB) van Walcz in Polen en specialiseerde zich in bouwkundig tekenen. Met haar als manager staat Alkon onder leiding van een gedreven professional die moeiteloos de harde Poolse werkethiek en Vlaamse bouwexpertise met elkaar verenigt.